De Lindekens

Ons deskundig team
van warme, zorgzame begeleiders
staat elke dag klaar voor jouw kindje.

17 jaar aan kennis & ervaring

Bij De Lindekens wordt uw kind liefdevol begeleid door een toegewijd team onder leiding van Christine Moerman. Met meer dan 17 jaar ervaring in het uitbaten van het kinderdagverblijf, brengt Christine een schat aan kennis en passie mee. Samen met haar ervaren en enthousiaste begeleiders zorgt zij voor een warme, veilige en stimulerende omgeving waar elk kind zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen.

Christine Moerman

Zaakvoerder & kinderbegeleider

Al sedert 2007 sta ik met passie en toewijding in het vak van kindbegeleidster. Mijn keuze voor dit beroep is diepgeworteld in mijn persoonlijke visie dat kinderen en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Zelf had ik als opgroeiend kind het privilege van volop te kunnen buiten spelen en continue op ontdekking te kunnen gaan in een natuurlijke omgeving waardoor ik zoveel prachtige én essentiële ervaringen kon opdoen. Wat een geluk mocht ik als kind ervaren te kunnen opgroeien in deze perfecte setting!

Vanaf het begin van mijn stap naar de kinderzorg merkte ik snel hoe kinderen openbloeien wanneer ze in contact komen met alles wat de natuur hen te bieden heeft. Hoezeer hun nieuwsgierigheid hierdoor wordt geprikkeld, hun creativiteit wordt bevorderd en dit hen helpt belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen.

Of het nu gaat om het bouwen van hutten, het observeren van insecten of het voelen van gras onder hun voetjes, elke ervaring draagt bij aan hun emotionele en cognitieve groei. Door kinderen te begeleiden in hun interactie met de natuur geef ik hen de kans om zich te blijven verwonderen en genieten, maar leer ik hen ook
de waarde van duurzaamheid en het belang van zorg voor onze planeet.

Na 17 jaar zie ik nog steeds elke dag het verschil dat een natuurlijke omgeving maakt in het leven van onze kinderen. Het is mijn missie om hen te helpen opgroeien tot zelfverzekerde, empathische en milieubewuste individuen. Dit vervult me met een gevoel van voldoening en motiveert me daarom om mijn werk met onverminderde energie en enthousiasme voor te zetten.

Amber Cailly

Kinderbegeleider

Ik ben Amber en ik heb al heel wat ervaring met kindjes. Als studente werkte ik reeds enkele jaren in een kinderopvang terwijl ik 2 jaar de opleiding Kleuteronderwijs heb gevolgd. Hierna studeerde ik nog verder en haalde ik mijn ondernemingsdiploma in de kinderopvang.

Tijdens mijn stages in De Lindekens ben ik mijn hart volledig verloren aan het verzorgen en begeleiden van jonge kinderen. Aan passie voor het beroep ontbreekt het me dus alleszins niet.

Zelf ga ik graag naar de fitness en sta ik sportief in het leven. Deze mindset deel ik graag met de kindjes van De Lindekens in de vorm van diverse bewegingsactiviteiten. 

Ik knuffel heel graag en ik wil jullie kindjes dan ook alle liefde
geven die ik te bieden heb!

Tetiana Veretelnyk

Kinderbegeleider

Ik heb mijn passie voor kinderopvang ontdekt sinds mijn verhuis naar België. Door de oorlog moest ik mijn thuisland Oekraïne verlaten. De gastvrijheid van de mensen hier inspireerde me om een nieuwe richting in te slaan.

Na een succesvolle opleiding tot kinderbegeleider kreeg ik de kans om bij De Lindekens te gaan werken. Ik mocht hier eerder al een fijne stageperiode ervaren dus de stap was al snel gezet. Het is hartverwarmend om te zien hoe kinderen hier ongeremd kunnen groeien in een liefdevolle omgeving. Ik ben dan ook verheugd om te mogen bijdragen aan hun ontwikkeling.

Mijn professionele achtergrond als verpleegkundige in Oekraïne en mijn ervaring als yoga- en zwemcoach in Qatar hebben me geleerd om met diverse groepen mensen samen te werken.

Bij De Lindekens voel ik me thuis omdat hun visie op kinderopvang aansluit bij die van mij. Ik geniet ervan om samen met mijn collega’s en de kinderen een geweldige tijd te beleven in een omgeving die zowel binnen als buiten voldoende ruimte biedt voor groei en ontdekking. 

Ons team vervoegen?

De Lindekens zoekt een kinderbegeleider

Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar kinderen centraal staan en waar jij elke dag het verschil kunt maken? Bij De Lindekens bieden we een warme, ondersteunende omgeving waarin zowel de kinderen als onze medewerkers kunnen groeien. Ons team werkt samen om een liefdevolle en stimulerende plek te creëren, waar ruimte is voor creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en een sterke band met de kinderen.

Als kinderbegeleider bij De Lindekens krijg je de kans om in een natuurlijke omgeving te werken, waar kinderen dagelijks in contact komen met dieren en volop ruimte hebben om te spelen en te ontdekken. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en beleef de voldoening van een baan waarin jouw passie voor kinderopvang volledig tot zijn recht komt!

Maak een afspraak of
neem contact met ons
voor al je vragen